Mini 3D print fra mimi print eksperten 3D actions baby

Du ved det og du har glædet dig længe. Snart er det igen tid til at mødes med alle vennerne i skoven hvor vinterens bordrollespil endeligt skal skifted ud med live-rollespil i skoven og tryllestøv, tryllestøv, trylllestøv – du kan bare ikke vente.

Det har vi efterhånden lært, ikke mindst siden vi købte vores første 3D printer i det herrens år 2005. Den helt unikke viden vi har opbyggetom 3D printere, minis og stær resin, kan nu komme dig til din bedste fordel. Det eneste du skal gøre er at vælge hvilket 3D mini design du ønsker – så klarer vi resten for dig og vennerne.

Kom først i gang med at bestille din 3d print custom minis nu

Opløsning, resin og 3D mimi print minis – hvad skal jeg forvente ?

Hos 3D Actions foretrlkker vi at printe i bedste resin og den en højeste opløsning: 50 micron (0,05mm). Denne estremt høje opløsning, er med til at  sikre at vi får selv de aller mindste detaljer med i printet. 3D Actions har derfor, helt eksklusivt, valgt at vi foretrlkker at arbejde med denne helt utroligt høje opløsning. Helst ved samtlige bestillinger vi modtager fra vores kunder. Det er der en ekstremt simel og fantatisk god grund til, nemlig den at vores erfaring fortæller os,, at det bliver du glad for – ikke bare nu – men i den helt lange længde. Det bedste resultat kommer du længst med – især når vi taler 3D print

Sådan skal de bestille 3D print minis fra 3D actions

Er du sunshine – så er det nu det er nu – for når du bestiller dine minis fra 3D Actions prints med en super duper mega kæmpe høj opløsning: 50 micron (0,05mm). Og det er det vi mener –  på alle miniaturer – også den til din nabo. Og det er sjov – men ikke bare for sjov – det gør at vi kan få selv de mindste detaljer med. Også dem du ikke selv kunne se. Det er præcis derfor, at er det heller ikke tilfældigt at vi 3D printer højeste opløsning og stærkeste resin. Vi søger altid at printe med bedste resin på markedet. Det gør vi fordi at det er vores erfaring, efter mange mange mange test og 3D print, at det giver aller bedste resultat på samtlige parametre på skiven. Ikke mindst for  holdbarhed og pris. Vi vil altid anbefale at du vælger den super stærke mini 3D print  resin. Vi er på ingen måder i tvivl om, at du vil sætte pris på i længden og vil kunne både se og mærke stor forskel.

Mere på vej i 3D Actions 3D print shop for minis

Det mp nu være utvetydigt, at vi i 3D shoppen har fokus på custom figurer til Dungeons & Dragons (D&D), Warhammer  4000 Starfinder og Pathfinder. Det ved en del faste kunder allerede. Der bestiller 3D modeller og 3D print til til tog, jernbaner, landskaber og meget mere.

Herfra vores stol i 3D print land, er det så bare tilbage at sige: 3D actions glæder sig til at høre fra jer allesammen! Derfor ser vi frem til at 3D printe dine miniatures og fantasi figurer uanset om du spiller Dungeons & Drageons, Warhammer. Eller om du er et af de helt særlige mennesker, der har levet dig så meget ind i den egen eventyr verden at kun du bestemmer reglerne og hvad der skal ske i din verden. Tillykke!