Elektronik til hjemmekontoret i 2021

Rigtig mange danskere ønsker sig et ordentligt hjemmekontor i 2021, efter de har fået øjnene op for, hvor mange af deres arbejdsopgaver de kan varetage fra hjemmet. De fleste har allerede en kontorstol og et skrivebord, men man får simpelthen ikke den samme følelse som på kontoret. Der kigges på, hvilke ting du burde købe for at få et ordentligt hjemmekontor i 2021.

Docking station

Hvis du arbejder på et kontor og har firmacomputer, så har du sikkert anvendt en docking station før. Det er ikke sikkert, at du er klar over, at det hedder en docking station – men essensen er, at du har anvendt en. Du har sandsynligvis også tænkt, at det er meget smart. Hvorfor bør du så ikke anskaffe dig en docking station til dit hjemmekontor? Du kan meget nemmere skifte mellem hjemmekontoret og eksempelvis stuen, hvis kontoret skal bruges til noget andet.

 

At skulle trække kabler ud af din bærbare computer er ikke verdens største problem, men det er noget besværligt, der ikke behøver at være besværligt. Du kan gøre din arbejdsdag nemmere ved at anskaffe dig en docking station. Ikke nok med det, så kan du også anvende din computer til flere ting og med flere enheder, hvis du har en docking station.

 

Du har måske allerede prøvet at tilslutte mere end én skærm til din bærbare computer og fundet ud af, at det ikke er muligt. Det er ikke muligt, fordi computeren ikke har alle de nødvendige indgange, da de ikke bliver produceret med så mange indgange længere. Dette kan en god docking station blandt andet hjælpe dig med.

 

Diverse hjemmesider peger på, at din produktivitet vil stige med op til 42%, hvis du bruger mere end én skærm i dit daglige arbejde. Forestil dig at kunne arbejde op til 42% hurtigere i løbet af din dag – det ville give meget mere frihed.

 

Mus og tastatur

En god mus og et godt tastatur er undervurderet. Hvis du på et tidspunkt har haft en Lenovo bærbar og har efterfølgende skiftet til noget andet, så har du nok mærket forskel på hvor hurtigt, du skriver. Det samme gør sig gældende ved tastaturer, du kan tilslutte til din docking station. En god mus gør, at du får mindre ondt i hånden i løbet af dagen. Der er næsten ikke noget værre end at bruge en forkert mus for at have ondt i flere dage bagefter. Vi bruger jo ekstremt mange timer foran computeren hver dag, hvorfor det er vigtigt at have en såkaldt ergonomisk mus. Tastatur er nok mindre vigtigt, da dine fingre bevæger sig hele tiden. Det skal dog selvfølgelig være komfortabelt at skrive på.

 

Vi håber, at du er blevet inspireret til, hvilken form for elektronik du bør have til dit hjemmekontor i 2021. Der er meget andet, men vi er her kommet ind på det vigtigste. Hvis du ikke har ekstra skærme, vil det også være en god idé at anskaffe disse.