Tanker om kærlighed og teknologi

Når man fordyber sig i teknologi, computere og andre ting kan man mangle noget liv derhjemme, nemlig kærlighed. Det kan et kæledyr give dig. Men måske har du ikke tiden, det kræver at have en hund. Det kræver lange gåture, hvalpetræning og hjælp til pasning. Derfor kan en kat være et fantastisk godt bud på et kæledyr, der giver dig kærlighed, men ikke kræver så meget af dig.

En kattekilling

Der er mange fordele ved at have en kat, ligesom andre kæledyr generelt. De giver dig selskab og kærlighed. Katten gør dig gladere og kan hjælpe dig både psykisk og fysisk. Katten er nemlig med til at afhjælpe sygdomme som lungebetændelse, astma og depression. Det er noget, der vil betyde meget for dig på lang sigt. Der findes mange racer af katte. Den mest populære er den klassiske huskat. Du kan også anskaffe dig en indendørs racekat som en hellig birma eller en ragdoll. Disse katte er dog også lidt dyrere, men vil være en god investering for dig. Det er både psykisk, men også økonomisk.

En god forretning

Når du er blevet rigtig glad for din kat, kan du overveje at begynde på at opdrætte killinger. Det kan du også tjene penge på. Det kræver naturligvis mere tid, da du skal passe ekstra godt på din kat under graviditeten. Samtidig skal du passe rigtig godt på killingerne, når de er født. Hvis du er blevet rigtig glad for din kat, kan du vælge at beholde en eller to af killingerne, men du kan også vælge at sælge dem alle sammen.

Hvis du har valgt en racekat, kan du typisk sælge killingerne for mellem 2.000 – 6.000 kroner, hvilket er en rigtig god forretning. Det er tilmed en forretning der gør, at du får en masse kærlighed og kvalitetstid med de søde kattekillinger. Det er vigtigt at huske på, at killingerne skal være hos deres mor i de første 12 uger. Klik her for at læse om drægtighed hos katte. Hvis du tager beslutningen om at opdrætte kattekillinger, kan du med fordel opstille en smart hjemmeside. På hjemmesiden kan du fortælle om, hvem mor-katten og far-katten er, og hvordan killingerne bliver passet.