Få bluetooth headset i huer, pandebånd, hørebøffer, sportsheadset og meget mere, så du undgår at skulle have noget i ørene

Er du også blevet lidt træt af at have noget i øret, for at du kan lytte til musik i offentligheden. Alle har air pods i dag, men du synes bare det er irriterende, at noget skal ind i øret på dig. Og det er helt uden at nævne hvor nemt de kan falde ud af dit øre, og så mister du dem! Heldigvis findes der med den moderne elektronik en masse alternativer til bluetooth høretelefoner, som også blot gør din musikoplevelse meget bedre! Såsom med bluetooth headset hue.

Hvorfor musik i offentligheden?

Er det for meget at forlange, at man bare går normalt i offentligheden? Hvorfor kan man ikke bare nyde naturen og de andre mennesker? Det kender vi vist godt alle sammen et svar til. Enten er det fordi for mange mennesker, for hurtigt bliver for meget. Eller også er det fordi man bare synes det er for kedeligt at gå fra det ene sted til det andet. Man har brug for et eller andet underholdning. Og det er her bluetooth høretelefoner kan komme ind i billedet. Det fleste ønsker jo ikke at genere andre mennesker. Så af høflighed finder man en mulighed, hvor man kan lytte til musik, uden at dem omkring én kan høre med.

Nu kommer valget bare, hvilke høretelefoner skal man få sig? De klassiske er jo de små pods, som man putter ind i øret på sig selv. De kan komme i mange varianter, både simple, men også lidt dyrere og mere luksuriøst. Man kan få dem løse, men man kan også få nogle, som sætter sig helt tæt inde i dit øre. Dette er for at oplevelsen bliver bedre. De mest populære på det seneste, er dem som er blevet trådløse. Så skal man ikke døje med en irriterende ledning. Men for mange kan disse øretelefoner blive irriterende og klamme at have inde i øret. Derfor findes der også mange andre muligheder!

De smarte muligheder

Det andet populære alternativ ville være hørebøffer, eller som det engelske term kalder dem, ”over-ears”, fordi de ligesom skal over ørerne, i stedet for ind i ørerne. Mere præcist ville være at sige, at de skal på ørerne, fordi det er de der store bøffer, man putter rundt om ørerne, og som så går over hovedet. Disse er et meget populært valg, især også i blandt musikkritikere, da de giver isolation fra omverdenen og derfor en meget bedre musikoplevelse uden forstyrrelser. Men det kan også gøre dem lidt farlige, i det man ikke kan følge med i omverdenen. Men ellers findes der praktiske alternativer, såsom bluetooth headset i en hue. Disse er smarte at løbe i!