Hvor mange bruger egentlig WordPress som CMS i verden?

Hvis man kigger på hele verden og hvad de bruger af hjemmeside systemer, så vil man blive meget overrasket når man ser på hvor mange der har en hjemmeside bygget op i WordPress CMS. Vi har taget et kig på hvor mange der har en hjemmeside der bygger på WordPress og tallet er faktisk utrolig højt og det er meget positivt. Det er kun gået en vej for WordPress siden det blev lanceret tilbage i omkring 2008. Dengang var WordPress dog mere eller mindre ment til at, blogge men er efterhånden udviklet sig til at, blive et omfattende system der kan håndtere blogs, hjemmeside, intranet, infrastruktur systemer og meget mere. 28,3 procent af alle hjemmesider i verden er bygget i WordPress.

Hvis du ikke rigtig ved hvad du skal kigge efter når du er på jagt efter et webhotel til din nye hjemmeside og har brug for lidt hjælp, så vil du her på siden kunne finde nyttig information der kan hjælpe dig til at, vælge det helt rigtige webhotel til din hjemmeside. Hvis du lige som så mange tusinde andre mennesker i Danmark har valgt at, bygge din hjemmeside i WordPress, er det også oplagt at, du vælger et webhotel der tilegner sig WordPress og lever op til kravene. De webhoteller du finder på vores hjemmeside lever ALLE sammen op til de krav WordPresss CMS stiller for at, kunne køre optimalt og du vil derfor altid være sikker på når du indgår et samarbejde med en af vores partnere at, du får et webhotel hvor du din WordPress hjemmeside kan køre upåklageligt på.

Vælg det rigtige webhotel til WordPress

Når man skal vælge et webhotel til din hjemmeside er det vigtigt at, man tager hensyn til alle de faktor der kan spille ind for ens hjemmeside generelt, og her skal man især tage hensyn til brugerne, som i sidste ende jo er ens potentielle kunder. Det er vigtigt at, din hjemmeside ikke er langsom når man besøger den og når man har et webhotel til WordPress der er skræddersyet til løsningen, så er man sikker på at, man giver sine brugere en hurtigt og brugervenlig oplevelse uden meget ventetiden før siderne indlæses for dem.

Derfor kan det være en stor fordel og alliere sig med et bureau, som har erfaring med opbygning af wordpress hjemmeside og, som kan være behjælpelige med, at finde det rigtige webhotel til din WordPress løsning. DigitalAalborg.dk er et bureau, som gør sig i WordPress hjemmesider og tilbyder, at udarbejde og hoste en hjemmeside i WordPress hvor du ikke skal gøre noget selv!